Trainingen Algemeen

De trainingen worden gegeven boven het CE lab en afhankelijk van de cursus zal dit lab worden bezocht voor het uitvoeren van een aantal metingen of testen.
Dit is de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk.
Wilt u als bedrijf meerdere mensen trainen is het ook mogelijk deze op een andere dag dan de vaste ingeplande dagen aan te bieden, neem hierover contact met ons op voor een vrij blijvende offerte.
Wij organiseren maandelijks een training, kijk voor de beschikbaarheid op het inschrijfformulier.

Trainingsinformatie

Elektrische veiligheid (LvD)

LvD basisprincipes en ontwerpen

Tijdens deze training wordt ingegaan op de basisprincipes van de elektrische veiligheid, hiermee zijn de LvD normen makkelijker te lezen en wordt duidelijk wat er met bepaalde typische omschrijvingen wordt bedoeld. Deze training is doorspekt met praktische voorbeelden, hierdoor kan direct de link worden gelegd met de praktijk.
Tijdens de training is een cursusboek aanwezig waar aantekeningen in kunnen worden gemaakt en het certificaat wordt aan het einde van de cursus uitgereikt.

Prijs en aanmelden

Prijs: € 395 per persoon (excl. BTW)

Lunch: Inbegrepen
Duur: 1 dag

BEKIJK TRAINING
DIRECT AANMELDEN

EMC

EMC PCB ontwerp

Tijdens deze training wordt ingegaan op de EMC drieluik, herkennen van verschillende stoorbronnen en van mogelijk daaruit voorkomende EMC problemen .
Verder wordt behandeld het fenomeen AM detectie en pulsvormige verstoringen.
En als laatste worden de meest voorkomende fouten op gebied van PCB ontwerp in relatie met EMC behandeld. Tijdens de training is een cursusboek aanwezig waar aantekeningen in kunnen worden gemaakt en het certificaat wordt aan het einde van de cursus uitgereikt.

Prijs: € 395 per persoon (excl. BTW)

Lunch: Inbegrepen
Duur: 1 dag

BEKIJK TRAINING
DIRECT AANMELDEN

EMC

EMC meetprincipes

In deze cursus wordt op een zeer praktische wijze, want er wordt ook gemeten, invulling gegeven hoe je zelf EMC metingen kunt uitvoeren.
Tijdens deze cursus worden de meetopstellingen behandeld zoals die in de normen voorkomt en in het EMC lab wordt fysiek gekeken hoe dit moet worden gerealiseerd. In de loop van de jaren worden de EMC meetmiddelen voor een zeer schappelijke prijs aangeboden. Hiermee kan het zeer rendabel worden om zelf EMC metingen uit te voeren. Met meer dan 20 jaar ervaring op EMC meetgebied zullen zeer veel tips worden gegeven welke apparatuur en eventueel software het beste kan worden aangeschaft voor je eigen EMC lab.

Prijs: € 450 per persoon (excl. BTW)

Lunch: Inbegrepen
Duur: 1 dag

BEKIJK TRAINING
DIRECT AANMELDEN